Ekipa “Inđija Indians” predstojećeg vikenda gostuje u Požarevcu, gde će sa istoimenom ekipom odigrati meč 6. kola grupe “Jug” u okviru Prve lige Srbije. Utakmica se igra u nedelju od 13h na stadionu kod hipodroma.

Posle prvog doživljenog poraza u 5. kolu protiv “Imperatora” iz Niša, tim “Indiansa” putuje u nedelju 13. maja u Požarevac, gde će odigrati revanš meč sa istoimenim timom. “Indiansi” trenutno zauzimaju 2. poziciju na tabeli Prve lige grupe “Jug”, pa je pobeda protiv ekipe koja u dosadašnjem toku prvenstva nije zabeležeila nijednu pobedu imperativ, a delom i izvesnost.

Ipak, u poslednjoj utakmici protiv ekipe “Forestlanders” iz Mladenovca, Požarevljani su pružili sasvim solidan otpor. Ako uz to dodamo i prednost domaćeg terena, nedeljni meč protiv Požarevca treba shvatiti ozbiljno, bez obzira na ubedljivu pobedu “Indiansa” protiv iste ekipe na startu nove sezone. Podsetimo, bilo je tada 40:6 za naš tim.

Trenutno stanje na tabeli u grupi “Jug” izgleda ovako:

  1. Niš Imperatori (4:0)
  2. Inđija Indians (3:1)
  3. Mladenovac Forestlanders (2:2)
  4. Zemun Gorštaci (1:3)
  5. KAF Požarevac (0:4)

U 6. kolu grupe “Jug” slobodni su “Forestlandersi” iz Mladenovca, dok je meč niških “Imperatora” protiv zemunskih “Gorštaka” otkazan i biće registrovan službenim rezultatom 35:0 za domaću ekipu iz Niša.

Još jednom spomenimo na kraju da “Indiansi” meč protiv Požarevca igraju u nedelju, 13. maja od 13h.