Ekipa „Inđija Indians“ predstojećeg vikenda gostuje u Požarevcu, gde će sa istoimenom ekipom odigrati meč 6. kola grupe „Jug“ u okviru Prve lige Srbije. Utakmica se igra u nedelju od 13h na stadionu kod hipodroma.

Posle prvog doživljenog poraza u 5. kolu protiv „Imperatora“ iz Niša, tim „Indiansa“ putuje u nedelju 13. maja u Požarevac, gde će odigrati revanš meč sa istoimenim timom. „Indiansi“ trenutno zauzimaju 2. poziciju na tabeli Prve lige grupe „Jug“, pa je pobeda protiv ekipe koja u dosadašnjem toku prvenstva nije zabeležeila nijednu pobedu imperativ, a delom i izvesnost.

Ipak, u poslednjoj utakmici protiv ekipe „Forestlanders“ iz Mladenovca, Požarevljani su pružili sasvim solidan otpor. Ako uz to dodamo i prednost domaćeg terena, nedeljni meč protiv Požarevca treba shvatiti ozbiljno, bez obzira na ubedljivu pobedu „Indiansa“ protiv iste ekipe na startu nove sezone. Podsetimo, bilo je tada 40:6 za naš tim.

Trenutno stanje na tabeli u grupi „Jug“ izgleda ovako:

  1. Niš Imperatori (4:0)
  2. Inđija Indians (3:1)
  3. Mladenovac Forestlanders (2:2)
  4. Zemun Gorštaci (1:3)
  5. KAF Požarevac (0:4)

U 6. kolu grupe „Jug“ slobodni su „Forestlandersi“ iz Mladenovca, dok je meč niških „Imperatora“ protiv zemunskih „Gorštaka“ otkazan i biće registrovan službenim rezultatom 35:0 za domaću ekipu iz Niša.

Još jednom spomenimo na kraju da „Indiansi“ meč protiv Požarevca igraju u nedelju, 13. maja od 13h.