Završni turnir „Youth“ lige Srbije održava se u Inđiji 15. novembra na terenu kod OŠ „Jovan Popović“. Turnir počinje u 12.00 časova, a ekipa „Indiansa“ bori se za titulu šampiona.

„Youth“ liga Srbije ove godine broji četiri tima. Pored „Indiansa“, takmiče se branioci titule „Wild Boarsi“ iz Kragujevca, vicešampioni „Black Hornets“ iz Jagodine i povratnici „Royal Crowns” iz Kraljeva. Budući da ovogodišnje takmičenje ima znatno manje timova nego prošle godine, liga je bazirana na odigravanju četiri turnira, a poslednji u nizu odigraće se upravo u Inđiji, kada će biti proglašen i šampion lige.

„Black Hornetsi“ i „Indiansi“ imaju najveće šanse da osvoje pehar. Jagodinci su u blagoj prednosti jer imaju bolju gol razliku od Inđijaca, pa će konačni ishod najviše zavisiti od ishoda meča „Wild Boarsa“ protiv „Black Hornetsa“. S druge strane, „Indiansi“ imaju imperativ pobede nad gostima iz Kragujevca.

Raspored IV turnira

Black Hornets – Wild Boars
Royal Crowns – Black Hornets
Wild Boars – Indians

KAF „Indians“ poziva sve svoje navijače da dođu na teren kod OŠ „Jovan Popović“ i podrže svoje dečake u borbi za naslov šampiona države.