Najmlađi američki fudbaleri „Indiansa“ igraće u polufinalu „Youth“ lige Srbije koje je zakazano za nedelju 19. oktobar u Jagodini.

Nakon odigrana tri turnira u grupi A, jutovci „Indiansa“ kao drugoplasirani tim igraće u novoformiranoj polufinalnoj grupi F protiv prvoplasiranih „Black Hornetsa“ iz grupe C i takođe drugoplasiranih „Wild Boarsa“ iz Kragujevca iz grupe B.

Domaćini polufinalnog turnira imali su u grupnoj fazi takmičenja maksimalan učinak od šest pobeda, dok su Kragujevačni i Inđijci u polufinale stigli sa po tri pobede i tri poraza.

U drugoj polufinalnoj grupi E sastaju se „Vukovi“ Beograd, Jagodina „Strawberry Celtsi“ i Čačak „Angel Warriorsi“. Beograđani su ligaški deo završili na prvom mestu grupe A sa maksimalnim učinkom (6–0), „Ratnici“ su osvojili grupu B (5–1), dok su „Celtsi“ bili drugi u grupi C (2–4).

Polufinalni turnir u Jagodini, na kojem će igrati i „Indiansi“, održaće se u nedelju 19. oktobra od 11 sati, dok se drugi polufinalni turnir održava u Beogradu istog dana, od 15 časova.