U petak, 05. juna u 18h, na terenu Jovan Popović“ igra se utakmica šestog kola SAAF Super lige između Inđija „Indians„-a i „Vukova“ iz Beograda,  glavnih kandidata za titulu prvaka koji su neporaženi u dosadašnjem toku prvenstva. Ovo je prvi put da „Indiansi“ dočekuju Vukove“ ali i uopšte prvi susret ove dve ekipe.

Vukovi iz Beograda su jedan od najboljih, ako ne i najbolji tim u Srbiji ali i u ovom delu evrope. Pored SAAF Super lige učestvuju i u regionalnoj CEFL ligi u kojoj učestvuju ekipe iz Slovenije, Hrvatske, Mađarske, Austrije i Slovačke i u takvoj konkurenciji uspevaju iz godine u godinu da opstanu na vrhu. Ekipa „Indiansa“ koja je i ove godine jedna od najmlađih u ligi će ovaj susret iskoristiti da stekne što više iskustva pred ostatak sezone o čemu govori i Aleksandar Romanjski, lajn beker „Indiansa“:

„- U petak nam dolaze neporaženi Vukovi koji su u Srbiji u ovom trenutku sigurno najbolja ekipa, tako da su naša očekivanja realna.  O kvalitetu ekipe ne treba govoriti, u redovima Vukova nalazi se dosta reprezentativaca, kao i tri Amerikanca koji su nosioci ekipe, dok u redovima Indians-a ima dosta mladih ali ambicioznih igrača. Na kraju krajeva, mi ćemo pokušati da odigramo što bolji fudbal, da pružimo maksimum, i da odigramo što bolju utakmicu za publiku, ali i da naučimo nešto jer je to prvi put da nam gostuje ekipa tog kvaliteta. Ovo nam je najbolja prilika da vidimo gde su nam mane, da ih pretvorimo u prednosti, i uz dobar trening da u ostalim utakmicama do kraja sezone zabeležimo sve tri pobede, što bi bio veoma dobar učinak za ovu godinu.“

Ovaj susret će biti sigurno jedan od najvećih sportskih događaja u Inđiji u zadnje vreme, tako da se očekuje i veliki broj navijača koji će u svakom slučaju moći da vide dobar fudbal i dve ekipe koje zauzimaju vrh tabele SAAF Super lige.