Juniori “Indiansa” održali su u nedelju, 1. septembra u Pančevu sa domaćom ekipom “Panthers” zajednički trening u sklopu priprema za Juniorsku ligu Srbije.

Trening se sastojao iz nekoliko segmenata. U prvom delu akcenat je bio na uigravanju akcija trčanja, a zatim i uvežbavanju akcija kroz vazduh, tj. pasom. Potom su obe ekipe odmerile snage “11 na 11” na polovini terena, bez uvođenja u igru specijalnih timova.

Glavni trener juniora “Indiansa”, Dejan Vujanić, rekao je da su igrači koji su otišli u Pančevo pokazali dobro zalaganje i da su u proteklom periodu vredno radili na trenizima.

– Utisak je pozitivan. Zbog nekih igrača koji nisu bili u mogućnosti da pođu na trenig u Pančevo, u napadu smo se više oslanjali na pas igru. Postoji puno delova igre koji treba da se poprave i na tome ćemo raditi već  sledeće nedelje, kada ćemo imati sličan trening protiv ekipe iz Bora – najavio je Dejan Vujanić.

Juniori - Indians vs Panthers - Trening 2

Juniorska liga Srbije startuje 21. septembra. “Indiansi” će se takmičiti u grupi “Sever”. Prvu utakmicu odigraće u Beogradu protiv ekipe “SBB Vukovi” iz Beograda.