U poslednjoj utakmici prvog kola Juniorske lige Srbije Meridian Inđija Indians savladali su Banat Bulls rezultatom 26:0 na terenu OŠ Jovan Popović u Inđiji.

Ovim rezultatom se zapravo završilo i prvo poluvreme, tako da su u nastavku igre igrači Inđije predvođeni reprezentativcima Milošem Katićem, Nenadom Andonovićem i Aleksandrom Živanovićem odličnom odbranom priveli utakmicu kraju.

Upravo je Živanović doneo prednost Inđiji atraktivnim trčanjem u prvoj četvrtini (6:0), a potom je i pasom pronašao Andonovića za 12:0.

Dominantnu igru Meridian Indians nastavili su u drugoj četvrtini, a poenteri su bili isti – Živanović je dodao novi TD trčanjem (18:0), a onda našao Nenada Andonovića (24:0), s tim da se posle poslednjeg tačdauna upisao i Marko Žurkić koji je realizovao konverziju za dva poena (26:0).

Igrač utakmice Aleksandar Živanović koji je igrao na poziciji QB bio je veoma zadovoljan igrom svojih saigrača: „Jako smo startovali utakmicu i brzo postigli poene, sve što smo pokušali nam je funkcionisalo u prvom poluvremenu. Odbrana je odradila odličan posao i nismo dozvolili protivniku da se priblizi end zoni. Svaki od saigrača je odradio odličan posao na svojoj poziciji i podjednako doneo doprinos ovoj pobedi”, smatra Živanović.

Izvor: Saaf.rs