Klub američkog fudbala „Indians“ odigraće u nedelju, 24. marta, drugu pripremnu i prijateljsku utakmicu uoči predstojeće sezone. Protivnik je dugogodišnja superligaška ekipa „Dukes“ iz Novog Sada.

„Indiansi“ će u sklopu najavljenih priprema i prijateljskih mečeva na svom terenu kod OŠ „Jovan Popović“ odigrati još jednu utakmicu, takođe protiv ekipe iz najvišeg ranga takmičenja. Posle skrimidža koji se odigrao 10. marta protiv ekipe „Blue Dragons“ iz Beograda, na redu je meč protiv „Vojvoda“ iz Novog Sada, ekipe koja ja standardni i višegodišnji superligaš.

Ova utakmica biće ujedno i debitantski nastup u dresu „Indiansa“ za dvojicu od trojice pridošlih pojačanja iz SAD-a. Pored Pola Luisa koji je protekle sezone bio jedan od najkorisnijih igrača u redovima inđijske ekipe, prvi put bordo-beli dres obući će i novi kvoterbek Timoti Robinson i lajnbeker Adrijan Makleod.

Kao što je već istaknuto, utakmica se igra u nedelju, 24. marta na terenu kod OŠ „Jovan Popović“ od 14 časova. Uigravanje ekipe, atraktivan protivnik i tri pojačanja iz SAD-a sasvim su dovoljni i lepi razlozi da dođete i podržite „Indianse“.