Pol Luis, Bler Blek i Grejson Alman tri su pojačanja iz Sjedinjenih Američkih Država koja će ove sezone igrati u ekipi „Indiansa“. Pol Luis, defanzivni bek i lanjbeker, povratnik je u ekipu i to treću godinu zaredom, Natanijel Bler Blek igraće na poziciji kvoterbeka, dok je Grejson Alman pojačanje i u odbrani (lajnbeker) i u napadu (tajtend).

Pol Luis (DB/LB)

Jedan od najkorisnijih igrača „Indiansa“ u prethodne dve sezone, Pol Leon Luis, ponovo je u redovima kluba sa kojim je prošle godine izborio plasman u najviši rang takmičenja. Dvadesetčetvorogodišnji Amerikanac je u osnovi defanzivni bek i lajnbeker (DB/LB), a pre dolaska u Inđiju, igrao je na poziciji fri sejftija (free safety) i strong sejftija (strong safety). Takođe, može da vraća kik-of i pant. U sezoni 2008. igrao je i na poziciji kornerbeka.

Svoju karijeru najduže je proveo u ekipi Državnog univerziteta Vorčester, a pre dolaska u Srbiju, pohađao je letnje kampove u različitim gradovima, posvećujući svoj rad pre svega mladim talentima.

Bler Blek (QB)

Bler Blek je novi kvoterbek „Indiansa“. Iako je primarno kvoterbek, može po potrebi da igra i na poziciji defanzivnog beka. Bler ima 31 godinu, dolazi iz Detroita. U sezoni 2012. igrao je u Australiji za Kraljevski univerzitet Melburn (Melbourne University Royals), gde je postigao impresivne rezultate:

– najkorisniji igrač lige (Overall League MVP)
– igrača napada godine (Offensive Player of the Year)
– šampion „Victoria Bowl XXVIII“ (Championship Game)
– najkorisniji igrač „Victoria Bowl XXVIII“
– izabran u prvi tim države Viktorija (All Victoria First Team QB)

U 2013. godini bio je član američkog tima (TEAM AMERICA) na „2013 Euro-American Challenge“. Pre odlaska u Australiju, u SAD-u je igrao arena fudbal za ekipu „Port Huron Patriots“.

Grejson Alman (LB/TE)

Grejson Alman ima 23 godine i biće pojačanje „Indiansa“ i u odbrani (lajnbeker) i u napadu (tajtend). Od 2011. godine član je ekipe „University of Redlands“ (Kalifornija) koji se takmiči u trećoj diviziji. U sezonama 2009. i 2010. igrao je u timu „Chaffey College“ gde je bio i kapiten, a najduži staži, od 2004. do 2008. imao je u srednjoj školi „Etiwanda High School“. U tom periodu, od 2006. do 2008. bio je izglasan za igrača godine specijalnih timova.

Podsećamo, KAF „Indians“ prvu superligašku utakmicu igra u Kragujevcu protiv ekipe “Wild Boars” 5 / 6. aprila, a ljubitelji američkog fudbala u Inđiji moći će da bodre svoj tim već u narednom vikendu, kada će gostovati tim iz Novog Sada “GAT Dukes”.