U 2. kolu Prve lige Srbije, grupa Jug, „Indiansi“ su pomalo neočekivano, ubedljivo savladali ekipu „Angel Warriors“ iz Čačka, rezultatom 48:16, po četvrtinama (8:14, 8:7, 0:7, 0:20).

„Indiansi“ su dobro otvorili utakmicu vraćanjem panta juniorskog reprezentativca Gorana Zeca za 40 jardi, a nešto kasnije rezultatsku prednost je trčanjem udvostručio Adrijan Makleod – 14:0. Čačani su uspeli da se vrate u igru pošto je Nemanju Čkonjevića pronašao povratnik u tim, reprezentativni kvoterbek Đorđe Avramović, koji je u ovom meču zamenio suspendovanog Ilića.

U drugoj četvrtini Adrijan Makleod postigao je nove poene, ovoga puta posle pasa kvoterbeka Robinsona, ali u poslednjim sekundama prvog poluvremena ponovo je proradila veza Avramović-Čkonjević, za novi rezultatski priključak – 21:16.

Na početku drugog poluvremena Inđijci su potpuno „razoružali“ Ratnike, ne dozvolivši im više nijedan poen, a mladi Teodor Katić se trčanjem pobrinuo da njegov tim uđe u mirniju završnicu, rezultatom 28:16.

U poslednjoj deonici „Indiansi“ su sa nova tri tačdauna dodali „šlag na tortu“. Adrijan Makleod je po treći put stigao u end zonu, a potom se još dva puta u poentere upisao i kvoterbek Timoti Robinson, najpre trčanjem, a potom i pasom ka Aleksandru Markoviću.

Ovom pobedom nad direktnim konkurentom „Indiansi“ su napravili veliki korak ka plasmanu u Superligu, ne dozvolivši da se ponove okolnosti iz prethodne dve sezone. U narednom kolu, za vikend 11/12. maj, na teren kod OŠ „Jovan Popović“ istrčaće debitanti iz Bora, ekipa „Golden Bears“, koji su startovali sa dva poraza.

Tok meča

„Angel Warriors“ Čačak – „Indians“ Inđija 16:48 (8:14, 8:7, 0:7, 0:20)
Stadion FK BIP, Čačak

I četvrtina
0:7 – Goran Zec vraćanje panta za 40 jardi; Vladimir Dimitrijević uspešan PAT
0:14 – Adrijan Makleod trčanje; Vladimir Dimitrijević uspešan PAT
8:14 – Đorđe Avramović pas ka Nemanji Čkonjeviću za 25 jardi; Avramović uspešno pretvaranje za dva

II četvrtina
8:21 – Timoti Robinson pas ka Adrijanu Makleodu; Vladimir Dimitrijević uspešan PAT
16:21 – Đorđe Avramović pas ka Nemanji Čkonjeviću za 11 jardi; Avramović uspešno pretvaranje za dva

III četvrtina
16:28 – Teodor Katić, trčanje; Vladimir Dimitrijević uspešan PAT

IV četvrtina
16:35 – Adrijan Makleod trčanje za 20 jardi; Vladimir Dimitrijević uspešan PAT
16:41 – Timoti Robinson trčanje; neuspešno pretvaranje za dva
16:48 – Timoti Robinson pas ka Aleksandru Markoviću; Darko Klasan uspešan PAT