Na sednici Upravnog odbora Srpske asocijacije američkog fudbala, održanoj 2. februara, usvojen je raspored takmičenja za seniorsku sezonu 2016. Takmičenje počinje za vikend 26/27. marta, a naša ekipa će u prvom kolu gostovati ekipi „Wild Boars” iz Kragujevca.

Prva liga Srbije za seniore i ove sezone igraće se po ustaljenom sistemu. Činiće je osam najboljih ekipa u Srbiji, a igraće se po jednokružnom sistemu. Četiri najbolje ekipe izboriće plasman u plej-of.

Kako se sistem takmičenja već niz godina unazad formira po tzv. Bergerovim tablicama za 7 ili 8 ekipa, odavno je bilo poznato sa kim će i u kom kolu „Indiansi” odmeravati snage u predstojećoj sezoni. Nakon sednice Upravnog odbora SAAF, poznati su i termini odigravanja.

„Indiansi” će sezonu otvoriti, kao i pre dve godine, u Kragujevcu, gostovanjem ekipi „Wild Boars”, a odmah zatim, u drugom kolu, gostuju ekipi „Blue Dragons” u Beogradu, povratniku u elitno takmičenje. Svoj prvi meč kod kuće „Indiansi” će igrati u trećem kolu, kada će na gradski stadion doći ekipa „Panthers” iz Pančeva.

Kompletan raspored utakmica naše ekipe izgleda ovako:

1. kolo, 26/27. mart, Kragujevac
Kragujevac Wild Boars – Inđija Indians

2. kolo, 9/10. april, Beograd
Beograd Blue Dragons – Inđija Indians

3. kolo, 23/24. april, Inđija
Inđija Indians – Pančevo Panthers

4. kolo, 7/8. maj, Sremska Mitrovica
Sr. Mitrovica Legionaries – Inđija Indians

5. kolo, 21/22. maj, Inđija
Inđija Indians – Novi Sad GAT Dukes

6. kolo, 4/5. jun, Beograd
Beograd SBB Vukovi – Inđija Indians

7. kolo, 18/19. jun, Inđija
Inđija Indians – Niš Imperatori

Prve četiri ekipe nakon regularnog dela sezone plasiraće se u plejof. Pobednici duela između prvoplasirane i četvrtoplasirane, kao i drugoplasirane i trećeplasirane ekipe, igraće finalnu utakmicu za naslov prvaka države.