Nakon stopostotnog učinka u ligaškom delu takmičenja i 5 pobeda iz 5 utakmica, „Indiansi“ su i novu sezonu započeli sa pobedama. U prvom meču savladan je Vršac sa 23:14, dok su u drugom meču na gostovanju u Jagodini „Indiansi“ slavili sa 20:6. Preostalo je još 6 utakmica u ligaškom delu sezone u kojima će „Indiansi“ imati priliku da odmere snagu i sa najboljim klubovima u Srbiji i regionu kao što su beogradski Vukovi i novosadski Dukes-i.

Kako bi uspeli da pobede najbolje, „Indiansi“ su se udružili sa najboljima. Da trud i pobede nisu ostali nezapaženpokazale su sportske kladionice „Meridian“ koje su ove sezone, od utakmice sa Jagodinom, sponzor Inđija Indians-a. Saradnja se dokazala uspešnom već na tom prvom koraku jer su „Indiansi“ u novoj sportskoj opremi sa znakom „Meridian“-a savladali jagodinske Kelte. Utiske sa meča dao je Ivan Prskalo, reprezentativac Srbije, i najbolji igrač meča:

-Odigrali smo jednu tvrdu utakmicu ali smo mi diktirali tempo kroz svaku četvrtinu. Ekipa Jagodine je mnogo napredovala ali i dalje ne dovoljno da nam budu ozbiljnija pretnja. Za sledeće utakmice moramo jos da smanjimo greške i nastavimo jako da treniramo i nema sumnje da ćemo svima biti ozbiljan protivnik!