Kao jedan od primera da za sport ne poznaje granice svedoči i skorašnji primer kada su igrači “Indiansa” iz Inđije, zajedno sa momcima iz Vrbas “Huntersa” i Subotica “Spartansa” učestvovali u nedavno završenoj prvoj sezoni lige u američkom fudbalu nastupajući za Dalj “Pitbullse”.

Iz “Indiansa” za Dalj su otišla dva igrača i to, Davor Romanić i Vladimir Pažin, koji su pomogli “Pitbullsima” da dođu do finala i osvoje prvu titulu pobedom nad Zagreb “Thunderom” od 6-0. Ovo je ujedno i prvo organizovano prvenstvo u američkom fudbalu u Hrvatkoj pa titula ima i veći značaj. Njihovi utisci su sledeći: “Za mene je ovo bilo jedno novo i dragoceno iskustvo koje će mi uz dalji rad sa ekipom “Indiansa” pomoći da nastavimo pobednički niz ekipe Indjije i u novoj sezoni i nadu da u skorijoj budućnosti pokušamo da ostvarimo sličan uspeh. Sve čestitke igračima koji su osvojili titulu prvaka Hrvatske u američkom fudbalu i želim da nastave sa ovakvim uspesima i u narednim sezonama. Pozdrav za sve “Pitbulse“.”-rekao je Davor Romanić.

Značajno iskustvo stekao je i Vladimir Pažin: “Drago mi je što sam svojom igrom mogao pomoći ekipi “Pitbullsa”, doduše samo u finalu ali i to je nešto. Takođe sam im mnogo zahvalan što su mi uopšte i pružili šansu jer meni kao igraču, koji ima samo sezonu iza sebe, svaki meč mnogo znači a pogotovo meč važnosti kao Crobowl.”