indiansflegtim1

Na fleg turniru održanom u Nedelju u Inđiji „Indiansi“ su osvojili prvo mesto nastavivši tako niz dobrih rezultata na poslednjih nekoliko turnira. Pored „Indiansa“ na turniru su učestvovale i ekipe beogradskih „Vukova“ i „Legionara“ iz Sremske Mitrovice.

Već u prvom meču protiv beogradskih „Vukova“, „Indiansi“ su pokazali svu svoju snagu ostvarivši ubedljivu pobedu od 35 prema 13. Najzapaženiji igrači na meču bili su Teodor Katić sa osvojenih 109 jardi trčanjem kao i Goran Zec, koji je presekao 2 pasa „Vukova“. Meč protiv Sremske Mitrovice je bio neizvesniji što pokazuje i rezultat od 33 prema 29 za „Indianse“. U ovom meču su se razigrali kvoterbek „Indiansa“ Milan Jeft sa bačenih 8 pasova za 90 jardi, Uroš Vučurović sa uhvaćenih 5 pasova za 64 jarde kao i Nemanja Đorđević kako u napadu sa uhvaćenih 5 pasova za 89 jardi tako i u odbrani sa 8 teklova, od toga jednim sekom.

S obzirom da je gornja granica za igranje u ovoj kategoriji 16 godina ovaj tim „Indiansa“ će moći da igra i naredne 2 godine u nepromenjenom sastavu i uz nastavak dobrog posla koji obavljaju treneri Vesin Duško, Ivan Prskalo i Vasa Vorkapić dobri rezultati tek dolaze.

indiansflegtim2