Nakon otrežnjujućeg poraza od ekipe Subotice, „Indiansi“ se vredno spremaju za naredni duel sa Kikindom u nedelju, 24.04. u 16h (Kikinda, stadion FK „ŽAK“). Prošlogodišnji duel, koji je završen bez većih problema u korist „Indiansa“ sa 39:13, ne bi trebalo da uspava ekipu iz Inđije koja izlazi pred protivnika koji je godinu dana iskusniji i koji je pobedio favorizovani Novi Kneževac u prvom kolu.

Velika pažnja na treninzima posvetila se ispravljanju grešaka i radu na koncentraciji ekipe koja nije bila na zavidnom nivou u prethodna dva meča. Pošto je cilj „Indiansa“ i dalje prvo mesto u grupi Sever, mesta za greške i kalkulacije više nema i ekipa veoma motivisana ulazi u naredni meč.

Kapiten odbrane „Indiansa“, Anđelko Markuš,  očekuje težak meč: „Nakon poraza iz prethodnog meča mesta za greške više ne postoji. Pred nama je sad veliki izazov i više niko nije za podcenjivanje, nastojaćemo da nastavimo hladnih glava da igramo i da nametnemo našu igru a samim tim i da pobeđujemo. U predstojećem meču sastaćemo se sa relatvno mladom ekipom koja je pokazala pravi sportski duh u prošlogodišnjoj utakmici, momci su puni potencijala. Jedino što očekujem na utakmici jeste da se saberu ljudi, zaleče povrede, odigramo najbolje što možemo i naravno da pobedimo.

Iskusni QB „Indiansa“, Dejan Vujanić, takođe očekuje veliku borbu: „Biće teško protiv Kikinde jer nekoliko značajnih igrača neće biti tu ali naravno jedini cilj je pobeda. Nadam se da ćemo naći igru koju očekujemo od prvog kola i da ćemo pokazati uigranost koja nam je falila protiv Subotice. Znam da Kikinđani imaju želju da izjednače skor pobeda i poraza sa Inđijom a mi ćemo se potruditi da utakmicu rešimo još u prvom poluvremenu.