Nakon višemesečnih fizičkih priprema, treninga i uigravanja došlo je vreme za početak SAAF Superlige. Ove godine će se za titulu prvaka Srbije takmičiti 20 klubova koji su podeljeni u 3 divizije i to, najkvalitetniju diviziju Centar u kojoj će igrati: Kragujevac Wild Boars, Beograd Vukovi, Novi Sad Dukes, Čačak Angel Warriors, Vrbas Hunters, Beograd Blue Dragons, Pančevo Panthers i Sombor Celtis. Diviziju Sever čine: Inđija Indians, Subotica Spartanci, Kikinda Mammoths, Novi Kneževac Grofovi, Klek Knights i Sremska Mitrovica Legionari a diviziju jug: Požarevac Outlaws, Beograd Highlanders, Kraljevo Royal Crowns, Mladenovac Forestlander, Niš Imperatori i Jagodina Strawbarry Celts.

U svim divizijama ekipe igraju jednokružno sa dodatnom utakmicom između ekipa Severa i Juga u šestom kolu radi izjednačavanja broja domaćinstava i gostovanja i zbog većeg broja ligaških utakmica a u skladu sa najmanjom kilometražom između ekipa. U plejof Superlige Srbije 2011 ulaze četiri najbolje plasirane ekipe iz divizije Centar i dve najbolje ekipe iz divizija Sever i Jug koje se dobijaju mini plejofom tj. posle završenog ligaškog dela prvoplasirana ekipa iz divizije Sever igraće sa drugoplasiranom ekipom iz divizije Jug i obratno. Ekipe pobednici plasiraju se u plejof  Superlige Srbije 2011 i igraju sa trećom i četvrtoplasiranom ekipom iz divizije Centar. Pobednici tih mečeva igraju polufinale sa prvoplasiranom i drugoplasiranom ekipom iz divizije Centar. I na kraju, najbolji se bore za trofej prvaka države.

U prvom kolu 27.03. u 14h na terenu kod OŠ „Jovan Popović“, „Indiansi“ dočekuju ekipu „Legionara“ iz Sremske Mitrovice, prvi osnovani klub američkog fudbala u Srbiji i ekipu koja ove godine predstavlja spoj mladosti i iskustva. Usled suspenzija nekoliko prvotimaca koji nemaju pravo igranja ove sezone priliku da igraju u prvom timu su dobili juniori „Legionara“ koji će sa iskusnim igračima predstavljati protivnika za respekt.

Ekipa „Indiansa“ je pored standardnih prvotimaca koji su je doveli do prvog mesta u B diviziji prošle sezone dobila značajna pojačanja na više pozicija i to Miloš Stojanović OL, Aleksandar Kovačić FS, Vojkan Petrović RB i Puljizević Ivo FB iz Novi Sad Dukesa,  Ivan Krković LB iz Kragujevac Wild Boarsa kao i dva juniorska reprezentativca koji su postali članovi prvog tima Goran Zec CB i Nemanja Đorđević DL. Sa ovakvim timom „Indiansi“ sa pravom očekuju ulazak u plejof kao i ulazak u A diviziju koja će biti formirana naredne sezone.

Glavni trener „Indiansa“ Kosta Stojaković očekuje dobru igru svoje ekipe: „Predstoji nam uzbudljiva sezona, u kojoj nadam se će Indijansi odigrati dobar fudbal. Ekipa je fizički spremna, samo preostaje da se još malo uigra i slože poslednje nedoumice. Očekuje nas jak protivnik, koji uvek igra solidno i čvrsto. Pokušaćemo da nametnom našu igru kako u odbrani, tako i u napadu. Da pokažemo da se na nas može računati u budućnosti kao jednog ozbiljnog protivnika. Ukoliko svi igrači odigraju na nivou koji se traži od njih, pobeda postaje sekundarna stvar, jer ću biti zadovoljan napretkom koji smo napravili.

Ekipa „Indiansa“ poziva navijače da dođu na teren kod OŠ „Jovan Popović“ i pomognu svom timu u pohodu na plejof. Navijačke majice se mogu kupiti preko adrese: https://www.indians.rs/shop/ kao i na utakmici u nedelju.