U Subotu, 20. Marta počinje novo izdanje SAAF Superlige u kojoj „Indiansi“ dočekuju „Grofove“ iz Novog Kneževca u okviru Divizije B.

Nakon dugog pripremnog perioda i jedne trening utakmice protiv Vrbas „Huntersa“, „Indiansi“ otvaraju ovogodišnju sezonu u subotu na svom terenu, kod Osnovne škole „Jovan Popović“ u 13h. Za tim „Indiansa“ za razliku od prošle sezone ne nastupaju WR Igor Ličina koji je imao osvojenih 300 jardi iz 30 hvatanja, LB Dejan Ivanović koji je imao 22.5 obaranja kao i jedan od najboljih kikera u ligi Vladimir Dimitrijević. Sa druge strane, „Indiansi“ su se više nego značajno pojačali s obzirom da ove godine za njih nastupaju igrači Ruma „Guardiansa“ koji zajedno sa novim trenerom Kostom Stojakovićem predstavljaju favorite za osvajanje prvog mesta.

Dva tima su se do sada jednom sastajali takođe u prvenstvenoj utakmici u kojoj su „Indiansi“ slavili sa 28:7. Ostali parovi prvog kola su: Vršac Lavovi – Mladenovac Forestlanders i Subotica Spartanci – Beograd Highlanders. U prvom kolu slobodna je ekipa Kikinda Mamooths.