„Indiansi“ će „playoff“ meč za ulazak u Superligu Srbije igrati protiv ekipe „Mammoths“ iz Kikinde, definitivno je postalo poznato nakon današnje pobede tima sa severa Vojvodine protiv „Lavova“ iz Vršca.

Pobedom od 21:12 (7:0, 7:0, 0:0, 7:12) na domaćem terenu protiv ekipe „Lavovi“ iz Vršca, Kikinđani su osvojili 2. poziciju severne grupe Prve lige Srbije i kao vicešampioni obezbedili mesto u baražu protiv prvoplasirane ekipe grupe Jug – „Indiansa“. Vrščani su tako propustili šansu za eventualni plasman u Superligu Srbije, te umesto na 2. mestu, takmičarsku sezonu završavaju na 4. poziciji; imaju isti odnos pobeda i poraza kao ekipa „Knights“ iz Kleka (2:2), ali i lošiju gol razliku.

„Indiansi“ su do sada odigrali dva meča protiv „Mamuta“, i to 2010. u Inđiji, kada su slavili rezultatom 39:13, a potom godinu dana kasnije, 2011. na Uskrs, kada su u Kikindi izgubili 6:3.

Treći i možda najvažniji međusobni duel ova dva tima u istoriji odigraće se u Inđiji 23. juna. Pobeda u tom meču jeste i direktna ulaznica za najviši rang takmičenja naredne sezone – Superligu Srbije!

Drugi „playoff“ par čine ekipe „Hunters“ iz Vrbasa i „Forestlanders“ iz Mladenovca.

Pre najvažnije utakmice sezone, „Indinase“ očekuje poslednja, peta utakmica u okviru grupe Jug protiv „Pirata“ iz Zemuna koja nema posebnog takmičarskog značaja. Podsećamo, meč 5. kola igra se u nedelju, 9. juna od 16 časova u Zemunu, na terenu kod OŠ „Sutjeska“.