Juniorski tim „Indiansa“ ostvario je važnu pobedu protiv pančevačkih „Pantera“. U 3. kolu Juniorske lige Srbije momci iz Inđije bili su bolji od domaćina, koje su savladili sa 33 : 6.

Nakon pobede protiv novosadskih „Wild Dogsa“ i poraza u duelu sa mitrovačkim „Legionarima“, našim momcima bila je neophodna pobeda, kako bi održali priključak za takmičenje u plej-ofu. Prilika za to nije bila nimalo povoljna, s obzirom na to da se igralo na gostujućem terenu i to protiv uvek nezgodnih „Panthersa“.

Istina, Pančevci ove sezone još uvek nemaju ubeleženu pobedu, ali neizvestan i napet meč u prošloj sezoni, navodili su na oprez, poštovanje i rezervisanost.

Ipak, „Indiansi“ su uspeli da, pre svega, igrom trčanjem brzo steknu značajnu prednost, tako da su na odmor nakon prvog poluvremenu otišli sa prednošću od 25 : 6, da bi u poslednjoj četvrtini još jednim tačdaunom priveli mirno utakmicu kraju.

„Indianse“ u 4. kolu očekuje susret sa beogradskim „Vukovima“. Kik-of je zakazan za 15 časova u nedelju 26. oktobra, na terenu kod OŠ „Jovan Popović“.