Sezona polako ulazi u završnu sezonu a Indiansi već mogu da proglase ovu godinu uspešnom. Našem klubu je pošlo za rukom da se takmiči u svim mogućim kategorijama, od najmlađih uzrasta, preko kadeta, pa sve do seniora i ženskog flega.

Oni najmlađi su završili sezonu, a naši pioniri su sezonu završili na četvrtom mestu u grupi. Kadeti su upisali novu ubedljivu pobedu, ovog puta protiv ekipe Orlova iz Novog Beograda (55:0). Oni su na dobrom putu za polufinalu, baš kao i naše devojke koje su osvojile prva dva od tri turnira.

Indianse očekuje zanimljiv vikend, jer će na svom „Bronx Fieldu“ organizovati tri utakmice u istom danu. Prvo će na teren devojke u 11:00, za kada je zakazan početak trećeg turnira u ženskom flegu a naše devojke su već obezbedile plasman u eliminacionu fazu.

Nakon toga, kadeti u 12:00 igraju svoj meč protiv ekipe Black Hornets iz Jagodine. U 14:30 počinje polufinale u seniorskoj konkurenciji. Indiansi će ponovo ugostiti Vidre iz Bečeja, tim koji smo savladali u regularnom delu sezone.

Više o tom meču reći će nam iskusni Vladimir Ikraš:

„Prvi deo sezone je prošao dobro, što smo i očekivali. Sada je vreme da podignemo igru na viši nivo, jer nemamo pravo na grešku. Ne smemo da se opustimo i pored činjenice da smo tim iz Bečeja već jednom savladali. Posebno sam srećan i zahvalan što je glavni trener Ivan Prskalo u ovoj verziji fudbala našao mesta nama linijašima da igramo bitnu ulogu u napadu. Sa nama je i Goran Zec koji se priključio ekipi, tako da meč sa Vidrama dočekujemo maksimalno spremni.“ zaključio je naš reprezentativac.

U nedelju ćete moći da pratite sve promene rezultata na našoj Fejsbuk stranici.