Na terenu Mala Amerika u Zrnjaninu, u subotu 21.05. u 15h „Indiansi“ igraju 5. kolo SAAF Superlige i svoju najvažniju utakmicu ove sezone protiv Knightsa iz Kleka.

„Indiansi“ najbolju partiju u sezoni moraju da pruže protiv najbolje ekipe iz grupe Sever i ekipe protiv koje su Indiansi odigrali svoj prvi meč, 2006. godine. Nakon buđenja u prethodnom kolu protiv „Grofova“, „Indiansi“ imaju dosta samopouzdanja pred naredni meč u kome će nastojati da pokažu sve što znaju i nanesu prvi poraz Kleku ove sezone u Superligi.

Veliko pojačanje „Indiansa“ u odbrani ove sezone je LB Darko Prskalo, koji se vratio na teren nakon teške povrede i 2 sezone pauziranja: „Očekuje nas najteži i najvažniji mež u ovoj sezoni. Pobeda je imperativ i ako ponovimo igru iz meča protiv Novog Knezevca mislim da možemo da dođemo do iste. Najkraći put do pobede je zaustavljanje jednog od najjačih oružja ekipe iz Kleka, njihovog punt i kick off return tima.

Zoraja Milan, WR „Indiansa“ je sličnog mišljenja: „Skor od 4:0 koji ima ekipa iz Kleka je svakako rezultat za respekt i predstoji nam meč koji moramo veoma ozbiljno da shvatimo. Odlično odigran meč protiv Grofova je podigao samopouzdanje u ekipi koja još uvek nije pokazala šta sve može i mislim da je Klek odlična prilika za to.