Nakon dva izuzetno uspešna turnira u okviru Seniorske fleg lige Srbije 2023, Inđija Indiansi se spremaju da ponovo zakorače na teren i brani+e svoju neporaženu poziciju.

Treći turnir, koji je zakazan za 22. oktobar od 12 časova, donosi novih osam uzbudljivih utakmica koje će se odigrati na stadionu FK Hajduk Beška.

Na ovom turniru, Indiansi će bidi dobri domaćini ostalim ekipama iz grupe Centar, uključujući Novi Beograd Orlove, Beograd Blue Dragons, Beograd Gladiatore i Banja Luka „Crni Đorđe“ Rebels.

Indiansi trenutno dominiraju grupom i nalaze se na prvom mestu na tabeli sa maksimalnim učinkom. Neporaženi su, sa osam uzastopnih pobeda, postigavši impresivnih 376 poena dok su primili samo 46, što ih čini najboljim timom po odnosu postignutih i primljenih poena u celoj ligi.

Glavni trener i sportski direktor kluba, Goran Zec, istakao je važnost domaćih turnira za razvoj fleg fudbala u Srbiji. „Ekipama koje su fleg fudbal shvatile ozbiljno potrebno je što više odigranih utakmica i što više turnira. Očekujemo da će se sledeće sezone formirati prva liga Srbije u fleg fudbalu i da će se uvesti i prolećni i jesenji deo i da će se time nivo domaćeg takmičenja podići i napredovati kako bi mogli da se takmičimo sa klubovima iz Evrope.“

Nema sumnje da će treći turnir grupe Centar doneti puno lepih poteza i borbu na terenu, a Inđija Indiansi su rešeni da zadrže svoj tron i nastave da dominiraju ligom. Svi ljubitelji fleg fudbala pozvani su da prisustvuju ovom spektaklu i podrže svoj tim.

Pratite nas na našem sajtu kako biste bili u toku sa rezultatima i dešavanjima tokom ovog uzbudljivog takmičenja.