Indiansi su doveli još jedno pojačanje. Novi hvatač (WR) ekipe biće Kreg Hauk (Craig Houck), 23-godišnji momak iz Norfolka.

Naš tim će u predstojećoj sezoni imati veliku pomoć iskusnog vajdrisivera, Krega Hauka. Kreg već nekoliko sezona unazad igra na poziciji hvatača. Najbolje se snalazi u „spread” ofanzivnim postavkama u kojima čak može da igra i na pozicijama raningbeka (RB). Osim toga, tokom svoje karijere igrao je i defanzivnog linijaša i kikera.

Kreg Hauk je radio i kao trener vajdrisivera i asistent trenera defanzivnih bekova u srednjoj školi, te je sasvim izvesno da u Indinase donosi, pored veštine i nove energije, i znanja koja će preneti svojim saigračima.

Igračko iskustvo:
2008-11 Minor League Football (Hampton Roads Hurricanes)
2007-08 Chowan University (Division II), North Carolina
2006-07 North Carolina Wesleyan College (Division III)
2005-06 Kempsville High School Virginia Beach, Va

Trenersko iskustvo:
2008-2011 (Kempsville High School Virginia Beach, Va); trener vajdrisivera i pomoćni trener defanzivnih bekova; ofanzivni koordinator u juniorskim kategorijama

Kao i Pol Luis, i Kreg je doputovao u Inđiju u ponedeljak, 12. marta. Upoznao se sa ekipom, trenerom i saigračima, odradio prve treninge, tako da će već u nedelju biti deo tima, na prvoj zvaničnoj utakmici nove sezone koju Indiansi igraju protiv Požarevca.

httpv://www.youtube.com/watch?v=iM7KnpOvcnw