Igor Hofman sa IndiansimaNakon godinu dana i odigrane SAAF Super lige najavljeni mogući prestanak saradnje „Indiansa“ i Igora Hofmana se ostvario njegovim prelaskom u novosadske „Dukes“-e. Kao jedan od najboljih trenera na našim prostorima Hofman je svojim znanjem i radom uticao na znatno poboljšanje igre „Indiansa“ i bolje funkcionisanje kluba uopšte.

O saradnji sa „Indiansima“ i postignutim rezultatima Hofman kaže sledeće: “ Svakako da će mi vreme provedeno u ekipi Indiansa ostati u lepom sećanju. Bilo mi je veliko zadovoljstvo da radim u klubu koji je zaista odlično organizovan, koji ima odlične uslove za rad i koji ima sposobnog  predsednika i ambicioznu upravu. Imao sam odličnu saradnju i sa upravom kluba i sa igračima tokom celog boravka u Inđiji.“

hofman

“ Što se tiče postignutog na rezultatskom polju ne mogu reći da sam ostvario ono što sam želeo da uradim pre početka sezone 2009.  Želeo sam više od onoga što smo napravili, ali sticajem raznoraznih okolnosti to toga nažalost nije došlo. Možda i jeste postignut rezultatski maksimum u tom momentu kad se sve realno sagleda, ali eto, moram da kažem da ja ipak time nisam zadovoljan.

Siguran sam da će ekipa Indiansa nastaviti da se razvija brzo i uspešno i mišljenja sam da će Indiansi dug niz godina biti stabilna ekipa u kojoj će svakom treneru biti zadovoljstvo da radi.

Što se tiče mojih daljih planova, oni su vezani isključivo za novosadske Dukese. Nadam se dobroj sezoni i nadam se da cemo se sresti uskoro na sportskom terenu kao veliki sportski prijatelji.“

Rezultati „Indiansa“ u prošloj sezoni:

httpv://www.youtube.com/watch?v=7zjBJVXXtWA

[ad#Google Adsense-1]