Po veoma lošem vremenu na terenu kod OŠ Jovan Popović uz mali broj gledalaca Indiansi su pružili najbolju partiju ove sezone i pobedili Grofove sa 37:0.

Prvu četvrtinu su obeležile isključivo akcije sa trčanjem usled jake kiše. Posle prilaska na 25 jardi od protivničke end zone iskusni Vladimir Dimitrijević je fild golom upisao prve poene „Indiansima“ na meču.

Ključni momenat meča je možda situacija u prvoj četvrtini kada su „Grofovi“ bili na jedan jard od end zone uz 4 pokušaja, ali su bili zaustavljeni fantastičnom odbranom „Indiansa“ u ovom meču koja je protivniku dozvolila veoma mali broj prvih daunova. Kako je meč odmicao i napad „Indiansa“ se polako prilagodio na jaku kišu i na poluvreme se otišlo rezultatom 9:0 tačdaundom Majke Moblija.

U drugom poluvremenu na terenu je postojala samo jedna ekipa, ekipa Indiansa. Prve poene u drugom poluvremenu postigao je juniorski reprezentativac Goran Zec, koji je vratio pant u endzonu i to prvim poenima specijalnog tima u istoriji „Indiansa“. Do kraja meča, terenom je dominirala odbrana domaćina ali i sajna ofanzivna linija sa raning bekovima „Indiansa“, Majkom Moblijem koji je postigao još dva tačdauna do kraja meča i pritom jedan trčanjem od 52 jarde, Ivanom Prskalom, Petrom Đurićem i Vojkanom Petrovićem koji je postigao poslednji tačdaun na meču trčanjem od 6 jardi.

Sledeći meč „Indiansi“ igraju protiv ekipe „Knightsa“ iz Kleka 21./22.05. na terenu „Mala Amerika“ u Zrenjaninu.