U nedelju, 02. jula, nastavlja se Kadetska liga Srbije. Na megdan Meridian Indiansima stižu kadeti iz Kragujevca. Meč zakazan je za 18.00 časova na terenu SC Leje u Inđiji.

Meridian Indiansi, branioci šampionskog pehara u kategoriji momaka do 17 godina, treći vikend zaredom izlaze na teren. Posle dve pobede protiv vršnjaka iz ekipa Panthers i Black Hornets, Inđijci ovog puta dočekuju Wild Boarse koji su do sada zabeležili polovičan učinak – pobedu nad Panterima i poraz od Vukova.

Miloš Katić, jedan od igrača koji pravi razliku sa obe strane linije skrimidža, istakao je da će utakmica sigurno biti zanimljiva i pozvao sve da dođu u nedelju u 18.00 časova u Leje i podrže kadetski tim Indiansa.

Kao prošlogodišnji šampioni, cilj nam je da odbranimo titulu. Utakmica protiv Wild Boars-a je odlučujuća i ne želimo da propustimo tu priliku, ali nećemo potceniti Kragujevac pogotovo posle njihove pobede nad ekipom iz Pančeva od 40 : 0. Od uktamice očekujemo veliku borbu sa ove strane i mnogo lepih poteza.