U 4. kolu Juniorske lige Srbije „Indiansi“ se sastaju protiv beogradskih „Vukova“. Za ekipu iz Inđije to će biti važan meč jer samo pobeda ostavlja našu ekipu u igri za plej-of.

„Indiansi“ se trenutno nalaze na 3. mestu grupe „Sever“ sa jednim porazom u 2. kolu protiv mitrovačkih „Legionara“ i dve ostvarene pobede u 1. i 3. kolu protiv ekipa „Wild Dogs“ iz Novog Sada i „Panthers“ iz Pančeva.

S druge strane, „Vukovi“ iz Beograda se nalaze na deobi 1. mesta sa „Legionarima“, sa učinkom od tri pobede, ali uz nešto lošiju gol razliku.

Jedan od trenera juniora i seniorski reprezentativac Srbije Ivan Prskalo kaže da „Indiansi“ ne smatraju sebe autsajderima u ovom duelu, ali da se ne sme dozvoliti mnogo grešaka jer bi to moglo da košta naš tim plej-ofa.

„Ulazimo u utakmicu kao autsajderi za sve ostale osim za nas same. Mislim da niko nema toliko kvalitetnih igrača kao mi i da sami sebe možemo pobediti greškama. Mali fond igrača jeste problem, ali nije nepremostiva prepreka ako svi daju sve od sebe“, rekao je iskusni raninbek „Indiansa“ i dodao da „Vukovi“ jesu možda jači nego prošle sezone, ali da nisu nepobediva ekipa:

„Vukovi su jači u odnosu prošlu godinu, ali su daleko od nepobedive ekipe. Oni još nisu igrali protiv dva najjača protivnika, a i da je novosadska ekipa bila kompletna kao protiv nas, sigurno bi i oni dobili Vukove, što nam daje dodatno samopouzdanje“, smatra Prskalo.

Samo pobeda u ovom meču „Indianse“ vode u plej-of i dalje takmičenje. Utakmica je zakazana za nedelju 26. oktobra, a kik-of je u 15 časova na popularnom „Bronx fieldu“.