U Nedelju, 10.05. u 16h na terenu OŠ „Jovan Popović“ odigraće se utakmica četvrtog kola SAAF Super lige između Inđija „Indians“-a i Sombor „Celtis“-a, dve ekipe koje su neporažene u dosadašnjem delu prvenstva. Ovaj meč odlučuje koja će od ove dve ekipe zauzeti prvo mesto na tebeli koje će deliti sa beogradskim Vukovima.

Dve ekipe se do sada nisu sastajale u zvaničnim mečevima. Jedini susret se desio ove godine u pripremnom periodu kada je odigrana trening utakmica na kojoj se moglo videti da se radi o ekipama ujednačenog kvaliteta.

O spremnosti ekipe pred važnu utakmicu govori Igor Dragutinović, pomoćni trener i defanzivni koordinator „Indiansa“: „-Nakon pobeda u prva dva kola, daćemo sve od sebe da pred domaćom publikom zabeležimo i treću pobedu. Igrači su vredno trenirali, nadam se da će to uticati na pravljenje što manjeg broja grešaka u igri. Ekipa Sombora igra veoma dobro ove sezone, imaju qb sa najviše TD pasom u ligi. Pokušaćemo da nametnemo naš stil igre i da pobedom ostanemo u borbi za plasman na prva četiri mesta. „

U dosadašnjem delu prvenstva najopasniji napadač Sombora ali i jedan od najopasnijih napadača SAAF Super lige bio je Predrag Mandić, koji je zabeležio 5 tačdaun hvatanja. Sa druge strane, najopasniji igrač „Indiansa“ je Ivan Prskalo, koji ima zabeležena 4 tačdauna a od toga 3 trčanjem. Ovakva statistika možda govori i kako će se odvijati meč između ova dva tima. Jedino je sigurno da „Indianse“ zanima samo pobeda.