U subotu, 23. maja u 17h na terenu OŠ „Jovan Popović“ odigraće se utakmica petog kola SAAF Super lige između Inđija „Inidians“-a i Obrenovac „Sky Thunders“-a. Ovu utakmicu, po rasporedu, „Indiansi“ su trebali da gostuju u Obrenovcu ali na osnovu dogovora ekipa, Inđija će drugo kolo za redom biti domaćin.

Obrenovac u dosadašnje tri takmičarske sezone nije imao zapaženije rezultate, međutim, nakon prva dva kola ove sezone u kojima su doživeli poraze zabeležili su dve uzastopne pobede i sa tim nizom dolaze u Inđiju. „Indiansi“ i „Nebeski Gromovi“ su se sastali samo jednom do sada i to prošle sezone kada je bilo 67-6 za Inđiju, rezultat koji ne govori mnogo, jer ove sezone u timu Obrenovca igraju i igrači podmladka beogradskih Vukova.

Šta „Indiansi“ očekuju od susreta sa Obrenovcem govori Radomir Nikolić, kapiten u ekipi Indiansa i vođa odbrane: „- U subotu nam dolazi ekipa Obrenovca, sa kojom smo se susreli i prošle sezone kad smo pobedili bez većih problema. Međutim danas “Gromovi” imaju dosta novih mladih igrača i posle ubedljive pobede koju su zabeležili u prošlom kolu svakako predstavljaju ekipu za respekt. Sa druge strane u taboru “Indiansa” željno ocekujemo novu utakmicu i novu priliku za pobedu na domaćem terenu jer nam je jasno da ako želimo da uhvatimo priključak sa vodećim ekipama ovu utakmicu moramo pobediti. Pritisak je na nama, ovakve utakmice nemaju favorita jednostavno ko u subotu bude više želeo pobedu taj će i trijumfovati. Igru imamo, želju imamo samo to i da iznesemo na teren i pobeda je osigurana!“