U nedelju 30.05. u 17h „Indiansi“ igraju poslednje kolo SAAF Superlige u Subotici protiv domaćih „Spartanaca“. „Spartanci“ su debitanti ove sezone u SAAF Superligi i ovo će biti njihov prvi susret sa „Indiansima“.

Ekipa Inđije se nakon četiri uzastopne pobede nalazi na prvom mestu B divizije i u poslednjem kolu će sigurno ići na pobedu protiv Subotice jer bi eventualnim porazom otvorili mogućnost da igraju baraž sa ekipom „Legionara“ iz Sremske Mitrovice ili čak i da završe na trećem mestu B divizije. Sa druge strane ekipa Subotice bi pobedom otvorila sebi mogućnost da sezonu završni na drugom mestu i igra baraž za ulazak u A diviziju.

O važnosti narednog susreta govori Zoran Radivojević DL ekipe „Indiansa“: “ U Subotici nas čeka utakmica sezone u kojoj treba da damo svoj maksimum i da pobedom overimo ulazak u A diviziju. Mislim da nam to neće biti nimalo lako jer se ekipa iz Subotice pokazala kao dobar tim, koji igra sve bolje, plus igraju pred domaćom publikom. Ipak čvrsto verujem u moj tim i pobedu sa kojom bi ostvarili ovosezonski cilj a to je A divizija.“