Klub američkog fudbala „Indians“ postao je šampion prve Fleg lige Srbije za seniore, nakon što su na finalnom turniru u Boru pobedili kraljevačku ekipu „Royal Crowns“ i „Golden Bears“. „Indiansi“ su tako objedinili titule u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji flega u Srbiji.

U prvom izdanju seniorskog fleg takmičenja učestvovalo je devet klubova, koji su bili teritorijalno raspoređeni u tri divizije. Ekipa „Indiansa“ takmičila se u grupi Sever, u kojoj su još bile i ekipe „Sirmium Legionaries“ iz Sremske Mitrovice i novoformirana ekipa „Orlovi“ iz Novog Beograda.

Liga je bila koncipirana tako što su u okviru svake divizije odigrana dva turnira. Pobednik grupe Centar bila je ekipa iz Kraljeva „Royal Crowns“, a grupe Jug „Golden Bears“ iz Bora.

Finale je odigrano u Boru u nedelju 8. novembra, a zanimljivo da su svi finalisti u ligaškom delu ostvarili maksimalan učinak.

„Indiansi“ su u finalu prilično ubedljivo nadigrali oba svoja rivala – najpre kraljevačke „Krune“ sa 49 : 19, a zatim i domaćine, „Zlatne medvede“ sa 26 : 7 – i sasvim zasluženo osvojili pobednički pehar.

Kraljevčani su pobedom nad Boranima 47 : 34 zauzeli 2. mesto, dok su domaćini takmičenje završili na 3. mestu.

Osvajanjem titule u seniorskom flegu „Indiansi“ su potvrdili primat u Srbiji u beskontaktnoj verziji američkog fudbala, budući da je i juniorski fleg tim „Indiansa“ osvojio šampionski pehar u junu ove godine.