Uzbudljiv fleg fudbal vikend u Inđiji obeležila je poslednja etapa ligaškog takmičenja petlića. Klub Inđija Indians ugostio je ekipe Bajmok Blacksa i Subotica Gorilasa na terenu kod OŠ „Jovan Popović“ u subotu, 14. oktobra.

Na terenu je bilo manje tačdaunova nego na prva dva turnira, ali Indiansi su uspeli da očuvaju svoju dominaciju i prvo mesto u grupi Sever.

Evo kako su se odvijale utakmice:

Bajmok Blacks protiv Subotica Gorilas: 18 : 32
Inđija Indians protiv Bajmok Blacks: 26 : 12
Subotica Gorilas protiv Inđija Indians: 12 : 6

Nije bilo puno napetosti na poslednjem turniru u grupnoj fazi takmičenja, ali Indiansi su ostvarili pobedu protiv Bajmok Blacksa i osigurali prvo mesto na tabeli grupe Sever..

Nakon ovih rezultata, tabela grupe Sever izgleda ovako:

PozKlubWLPFPA
193385160
263277135
363203143
463254196

Na terenu su se istakli pojedinci. Predrag Pejčić postigao je impresivna tri tačdauna i jedno pretvaranje za ekstra poen, dok je Strahinja Jelača doprineo sa dva tačdauna. Anđelina Vujanić je takođe doprinela sa jednim pretvaranjem za ekstra poen.

Trener Inđija Indiansa, Stefan Borković, izrazio je zadovoljstvo ostvarenim uspehom i istakao: „Da li zbog igranja subotom ili zbog nečega u vazduhu, ali svi igrači su bili veoma slabo skoncentrisani. I domaći i gosti su imali veliki broj grešaka, ispuštenih lopti, pogrešnih pasova. Očekujem puno bolju igru našeg tima na finalnom turniru. Obezbedili smo prvo mesto u grupi i to je najvažnije. Prvi cilj je ispunjen i idemo dalje.“

Ovaj turnir u Inđiji je privukao i lepu podršku od strane roditelja koji su se okupili da podrže svoju decu tokom turnira uz naravno obavezan sto pun ukusnih zalogaja.