U subotu 18.04., „Indiansi“ gostuju u Jagodini gde će, na stadionu Put“ sa početkom u 13 časova, odigrati poslednju utakmicu drugog kola SAAF Superlige. „Indiansi“ su u prvom kolu protiv Vršca zabeležili  pobedu od 23-14 dok su Kelti bili slobodni i utakmicom protiv Inđije otvaraju sezonu.

Jedini susret ekipe su imale prošle godine, u prijateljskoj utakmici u okviru priprema za sezonu, kada su „Indiansi“ ubedljivo savladali „Kelte“ sa 41-0. Mogućnost da se tako nešto ponovi sudeći po Stevanu Miletiću, defanzivnom koordinatoru „Kelta“, ne postoji: “- Očekujem tvrdu, ali pre svega fer-play utakmicu u kojoj se greške neće praštati. Svaki potez će biti bitan, zato smatram da je presudno da u meč uđemo hladne glave i smirenih strasti. Ovo je Jagodina, ovo je naš teren, naša kuća i odavde niko ne odnosi našu zastavu!”.

Da je prošlogodišnja utakmica nešto na šta se ne treba previše osvrtati govori i Igor Hofman, glavni trener „Indiansa“: “-Nadamo se svi da protiv Jagodine možemo pre svega odigrati kvalitetnije nego protiv Vršca. Da li ce to biti dovljno za pobedu ili ne, teško je reći jer ekipa Jagodine nije odigrala nijednu utakmicu tako da nemam parametar. Siguran sam da će biti to vrlo tvrda utakmica. Mi smo tronedeljnu pauzu dosta loše iskoristili jer smo imali ogromnih problema sa povredama pa nismo trenirali baš najkvalitetnije i onako kako bi trebali. Bez obzira na to, siguran sam da ako podignemo nivo igre i smanjimo broj naših gresaka na minimum mozemo se nadati dobrom rezultatu u Jagodini”.

Prethodne sezone Inđija „Indiansi“ su imali skor od 5 pobeda iz 5 utakmica završivši ligaški deo sezone na čelu grupe Sever, sa 202 data poena, čime su bili i najefikasnija ekipa, nakon čeka su takmičenje završili u polufinalu playoff-a. „Kelti“ su sa druge strane imali skor od 2 pobede i 3 poraza čime su završili takmičenje u ligaškom delu sezone sa poen razlikom od -118. Ove sezone se obe ekipe nadaju da će poboljšati svoju igru u odnosu na prethodnu. Da li će u tome uspeti, videćemo u subotu.