Predsednik našeg kluba Vasa Vorkapić gostovao je na RTV „Mega” čime je uspešna saradnja sa ovom lokalnom radio i TV stanicom nastavljena i u ovoj godini. On je tom prilikom napravio rezime dosadašnjeg dela priprema i upoznao javnost sa izmenama, planovima i ciljevima „Indiansa” za predstojeću sezonu.

Po već oprobanom receptu, pripreme za sezonu počele su odmah nakon novogodišnjih praznika i to radom sa kondicionim trenerom Vojislavom Ćućuzom. Posle intenzivnih četvoronedeljnih priprema, u prvim danima februara otpočela je druga faza priprema koju i ove godine vodi trener Džejms Fejed, a u kojoj se očekuje i dolazak inostranih pojačanja kojih će u ovoj sezoni biti čak pet, uz posebno angažovanje i trenera zaduženog za odbrambene zadatke ekipe.

U godini u kojoj „Indiansi” slave jubilej, desetogodišnjicu postojanja, realan plan je da se trend rasta i napretka, koji klub iz Inđije ima iz sezone u sezonu, nastavi i u ovoj. U svojoj trećoj uzastopnoj sezoni u najvišem rangu takmičenja „Indiansi” priželjkuju bar četvrto mesto u regularnom delu sezone, što bi nakon šestog mesta pretprošle i petog mesta prošle sezone, bila stepenica više i automatski izboren plasman u plej-of.

Takođe, „Indiansi” će prvi put izaći na i međunarodnu scenu, prihvativši poziv da nastupe u regionalnoj CEFL ligi. Istini za volju, grupa u kojoj će se „Indiansi” takmičiti biće uglavnom sastavljena od ekipa iz Srbije, ali nema sumnje da će ovo učešće biti motiv više za još bolji rad i uigravanje ekipe.

Već poslovično ništa manji akcenat, kada su „Indiansi” u pitanju, nije ni u radu sa mlađim kategorijama. Počele su pripreme i najmlađih, tzv. flegovaca, koji će ove sezone braniti titulu šampiona koju su prošle godine na veoma ubedljiv način osvojili.

Iako su „Indiansi” otvoreni za prijem novih članova cele godine, ipak najbolje vreme za to je baš sada, na samom početku priprema, te je Vasa Vorkapić ovom prilikom pozvao sve zainteresovane da se priključe ekipi i postanu članovi naše velike porodice.

Treninzi seniorske ekipe odvijaju se na dobro poznatom mestu, na terenu kod OŠ „Jovan Popović”, utorkom i četvrtkom od 19 h, i subotom i nedeljom od 16 h. Ponedeljak, sreda i petak su rezervisani za rad u klupskoj teretani.

Celu emisiju posvećenu „Indiansima” možete pogledati na sledećem linku.