KAF “Indians” organizovao je treninge za momke uzrasta od 16 do 19 godina sa ciljem formiranja juniorskog tima koji bi se takmičio u okviru Juniorske lige Srbije. Treninzi se održavaju utorkom, četvrtkom i subotom na terenu kod OŠ “Jovan Popović”, a ponedeljkom, sredom i petkom u teretani.

Odmah nakon završetka sezone za seniore u kojoj je izboren plasman u Superligu Srbije, nešto mlađi momci startovali su sa okupljanjem i treninzima, tj. pripremama za Juniorsku ligu Srbije čiji se početak očekuje u drugoj polovini septembra.

“Indiansi” u svom timu već imaju nekoliko mlađih igrača koji su imali priliku da zaigraju i sa seniorima, ali se i veći brojih novih momaka javio sa željom da trenira i eventualno obuče bordo-beli dres.

Treninzi su počeli 1. jula i održavaju se utorkom, četvrkom i subotom od 20 časova na terenu kod OŠ “Jovan Popović”. Takođe, igračima je omogućeno i treniranje u teretani Kluba dizača tegova “Kamen” ponedeljkom, sredom i petkom od 20 časova u Lameli 44.

Juniori KAF Indians - Trening 2

Momci rođeni 1994, 1995, 1996 i 1997. godine moći će da se takmiče u juniorskoj kategoriji, kada se formira tim, s obzirom na to da pravila podrazumevaju učešće momaka od 16 do 19 godina, ali su treninzi svakako otvoreni i dostupni i za one starije i za one malo mlađe koji su tek sada rešili da treniraju. S toga, KAF “Indians” poziva sve zainteresovane momke da se pridruže ekipi, bez obzira na to da li imaju znanja o igri ili ne, da li su nekad nešto trenirali ili ne.

Glavni trener juniora je Dejan Vujanić, bivši kvoterbek (QB) i predsednik “Indiansa”. Pomoćni treneri ekipe su stariji igrači koji imaju bogato iskustvo u ovom sportu.

Treninzi su besplatni. Članarina ili bilo kakva nadoknada klubu ne postoji, osim teretane koju igrači plaćaju simboličnih 500 dinara mesečno.

Više detalja možete pronaći na našim posebno uređenim stranicima u okviru sekcije “Juniori”:

Najčešća pitanja >>
Treninzi >>

Juniori KAF Indians - Trening 3