Drugo kolo SAAF Superlige igraće se narednog vikenda kada „Indiansi“ drugi put zaredom kao domaćini dočekuju ekipu „Spartanaca“ iz Subotice. Meč se igra u nedelju 10.04. u 14h na terenu kod OŠ „Jovan Popović“.

„Indiansi“ su nakon pobede u prvom kolu, uz mnoštvo grešaka, imali dve nedelje da isprave nedostatke i pokažu ono što najbolje znaju pred domaćom publikom. Sa druge strane, ekipa iz Subotice nakon poraza u prvom kolu od „Knightsa“ iz Kleka ide na pobedu jer kao jedna od ekipa koja pretenduje na mesto u plejofu, više nema pravo na grešku. Dve ekipe su već imale mađusobne okršaje i to prošle sezone, u poslednjem kolu, kada su „Indiansi“ u veoma teškom meču ostvarili pobedu od 28:27 i završili sezonu na prvom mestu u B diviziji.

Najbolji igrač „Indiansa“ u prethodnoj sezoni, Radomir Nikolić očekuje težak meč: „I pre počeka znali smo da će ova sezona biti jedna od najtežih i najuzbudljivijih. To se pokazalo u prvoj utakmici protiv Sremske Mitrovice gde je samo jedan poen odlučio pobednika. Ovaj meč odlično je poslužio za otkrivanje grešaka i slabosti tima i na nama je da do sledeće utakmice te greške ispravimo. Sledeći protivnik koji nam u goste dolazi je ekipa iz Subotice. Iako mlada ekipa, prošle sezone su pokazali da su ozbiljan tim koji brzo napreduje i jedni su od glavnih pretendenata za ulazak u playoff. Pojačani iskusnim quarterback-om i bivšim reprezentativcem Čabom Juhasom i sa jos par iskusnih igrača svakako su ekipa za respekt. Ono što ide u našu korist je da igramo na domaćem terenu sa kompletnom ekipom i izuzetno smo motivisani da nastavimo pobednički niz. Ovo je utakmica od velikog značaja jer nam je Subotica glavni konkurent za plasman u playoff i pobeda bi značila jedan veliki korak napred ka ostvarenju tog cilja.