U nedelju 28.06. u 17h, na terenu OŠ „Jovan Popović“ „Indiansi“ se sastaju sa novosadskim „Dukes“-ima u okviru osmog kola SAAF Super lige. „Dukes“-i se nalaze na drugom mestu na tebeli i u ovaj meč ulaze kao apsolutni favoriti.

Ovo će biti prvi susret ove dve ekipe ali ne i prvi put da novosadska ekipa igra u Inđiji. Naime, u okviru prošlogodišnje regionalne lige CEFL novosadjani su dočekali ekipu Ljubljana „Silverhawks“-a kao domaćini na terenu u Inđiji. Još jedna, ne tako dobra, zejednička stvar koji imaju ove dve ekipe jeste problem sa povredama. Za „Dukes“-e neće igrati kvoterbek i jedan od najboljih igrača Čaba Juhas koji se teško povredio na utakmici sa Nišom, dok za „Indianse“ neće igrati najbolji poenter i kapiten Ivan Prskalo.

Kako vidi susret sa „Dukes“-ima govori Vasa Vorkapić, kornerbek i jedan od kapitena „Indiansa“: „-U dosadašnjem delu sezone igrali smo dosta dobro, sa ekipama sa kojima smo u rangu igrali smo uglavnom ravnopravne utakmice, sa ekipama koje su jače od nas smo se držali najbolje što znamo. Bilo je i dobrih momenata i padova, al sam uglavnom zadovoljan sa dosadašnjim delom sezone. U Nedelju nam dolazi jedna od tri najbolje ekipe u Srbiji, ekipa Novog Sada, sa kojom do sada nikada nismo igrali. Ekipa sa puno reprezentativaca, sa puno iskusnih igraca ali i puno mladjih igraca koji su zeljnih dokazivanja. Novi Sad je svakako veliki favorit, i na nama je da odigramo najbolje što umemo i da probamo da završimo utakmicu sa što manje povreda i da se što bolje pripremimo za Niš sa kojim se borimo za središnje mesto na tabeli.“