U nedelju, 8.05. u 15h na terenu kod OŠ „Jovan Popović“ igra se četvrto kolo divizije Sever SAAF Superlige u kome će Indiansi dočekati ekipu Grofova iz Novog Kneževca.

Za razliku od prošle sezone koju je obeležila dominacija ove dve ekipe u diviziji, ove sezone i jedna i druga ekipa pokušavaju da nađu svoju igru koja će im omogućiti plasman u plejof. Ekipa Indiansa će u ovom kolu biti kompletna jer se u tim vraća veliki broj prvotimaca koji su odsustvovali u prošlom kolu protiv Kikinde usled povreda, suspenzija i obaveza u reprezentaciji.

Jedan od povratnika u tim, reprezentativac Srbije, Goran Zec, govori o igrama u reprezentaciji i narednom protivniku Indiansa: „Pripreme za razliku od prošlih su bile veoma uspešne, samim tim što je vreme bilo bolje, bolje se i treniralo. Svi su davali sve od sebe da se sto bolje uigramo, a najviše treneri. Sam put do Francuske je bio naporan, putovalo se 30 sati, i mislim da se umor odrazio i na ishod utakmice. Francuzi su odlična, brza i uigrana ekipa.

O meču protiv Novog Kneževca kaže: „Posle poraza u gostima sledi nam utakmica kući protiv Grofova iz Novog Knezevca. Utakmica će biti teška jer su Grofovi ekipa za poštovanje, sudeći po tome koji su rezultat postigli prošle godine. Imamo prednost domaćeg terena i publike koja je uvek uz nas do kraja. Nadam se pobedi jer nemamo prava na kiks.