Goran Zec i Teodor Katić osvojili su 10. mesto u tradicionalnoj anketi „Sremskih novina“ u izboru najboljih sportista Srema u 2013. godini – Goran Zec u kategoriji seniora, a Teodor Katić u konkurenciji juniora.

Tradicionalna anketa „Sremskih novina“ za izbor najboljeg sportiste i sportskog kluba u Sremu donela je listu 10 najsupešnijih sprotista i klubova u četiri kategorije: ekipe, seniori, juniori i školski sport. Sportisti iz opštine Inđija našli su se među 10 najboljih.

Najuspešniji sportski klub Srema u protekloj godini prema anketi „Sremskih novina“ je muški Odbojkaški klub „Inđija“. Ana Bajić, vicešampionka sveta i članica Tekvondo kluba „Elit“, Uglješa Pešut iz Odbojkaškog kluba „Inđija“, Goran Zec i Teodor Katić, juniorski reprezentativci Srbije iz Kluba američkog fudbala „Indians“, Miomira Marić iz Ženskog odbojkaškog kluba „Mladost“, kao i Gimnazija u Inđiji, takođe su nosioci ovih prestižnih priznanja.

U konkurenciji ekipa, za najbolji klub izglasan je muški Odbojkaši klub „Inđija“. U seniorskoj kategoriji Ana Bajić je osvojila 2. mesto iza Marije Vučenović iz Atletskog kluba „Srem“ iz Sremske Mitrovice. Uglješa Pešut osvojio je 6. mesto, a Goran Zec zauzeo je 10. poziciju.

Kada su u pitanju juniori, najbolji sportisti iz opštine Inđija su Miomira Marić (8. mesto) i Teodor Katić (10. mesto). Pobednik ove kategorije je Aleksa Turudić iz Kajak kluba „Val“ iz Sremske Mitrovice.

Inđijska Gimnazija je u konkurenciji najboljeg školskog sporta zauzela 5. mesto, dok je za najbolju školu izglasana Ekonomska škola „9. maj“ iz Sremske Mitrovice.

Nagrade najboljim sprortistima Srema biće svečano uručene u petak, 24. januara u 12 sati, u hotelu „Srem“ u Sremskoj Mitrovici.