Fleg liga Srbije nastavlja se predstojećeg vikenda. Sremska Mitrovica biće domaćin drugog turnira grupe Sever u oviru koje će „Indiansima“ protivnici biti ekipe Klek “Knights”, Pančevo “Panthers”, Vrbas “Hunters” i domaćini Sremska Mitrovica “Sirmium Legionaries.

Fleg tim “Indiansa” je trijumfalno startovao u novoj sezoni, ostvarivši pobede nad svim protivnicima na prethodnom turniru koji se održao u Pančevu. Osvajanjem prvog turnira „Indiansi“ su gotovo izvesno obezbedili plasman na polufinalni turnir koji će se, prema rasporedu održati upravo u Inđiji za vikend 1/2. jun.

Drugi turnir grupe Sever igra se u Sremskoj Mitrovici, u subotu, 18. maja, na sportskom terenu „25. maj“, sa početkom u 11 časova.

Osim u grupi Sever, liga se predstojećeg vikenda nastavlja i u preostale tri grupe. U Lazarevcu će se odigrati mečevi grupe Centar, u Požarevcu Jug 1, dok će Čačak biti domaćin grupi Jug 2.

Ove sezone se u okviru Fleg lige Srbije takmiči 19 ekipa podeljenih regionalno u četiri grupe. U okviru svake grupe igraju se dva turnira, a tri prvoplasirane ekipe plasiraće se na polufinalne turnire početkom juna. Završni turnir zakazan je za vikend 15/16. jun.

Više o sistemu takmičenja pročitajte ovde >>.