Nedelja, 12. novembar, je dan kada će stadion Sportskog centra Rakovica biti poprište najuzbudljivijeg turnira fleg fudbala za dečake i devojčice ispod 13 godina. Na finalnom turniru, četiri sjajne ekipe – Novi Beograd Orlovi, Inđija Indians, Beograd Vukovi i Subotica Gorillas – će se nadmetati za titulu šampiona U13 fleg lige Srbije.

Ovi timovi su se kroz ligaški deo takmičenja izdvojili kao najbolji, a sada će se okupiti kako bi se borili za prestižnu titulu. U grupi Jug, Orlovi su dominirali sa savršenim učinkom od 9 pobeda, dok su se Vukovi plasirali kao drugoplasirani sa 6 pobeda. Sa druge strane, u grupi Sever, Indiansi su okončali takmičenje sa impresivnim skorom od 5 pobeda i jednim porazom, dok su Gorillas bili drugoplasirani sa 4 pobede i 2 poraza.

Jedinstvena činjenica koja krasi ovaj turnir je prisustvo devojčica u timu Indiansa, što svedoči o inkluzivnosti i raznovrsnosti sporta.

Trener U13 ekipe Indiansa, Stefan Borković, izrazio je ambiciju da osvoji prvo mesto na ovom prestižnom turniru i pozvao sve roditelje da pruže podršku mladim petlićima.

Svi ljubitelji fleg fudbala i porodica sa nestrpljenjem iščekuju ovu spektakularnu manifestaciju, koja će sigurno doneti mnogo uzbuđenja i sportskog duha na terenima Sportskog centra Rakovica. Finale U13 Fleg Lige Srbije će biti prilika da vidimo najbolje mlade talente na delu i podržimo njihov trud i strast prema ovom sportu.

Svi ste pozvani da budete deo ovog sportskog spektakla, gde će samo najbolji izaći kao šampioni. Vidimo se na stadionu!