Srpska asocijacija američkog fudbala usvojila je sistem i kalendar takmičenja za Superligu Srbije 2010. Novina je da će umesto jedne Divizije, kako je bilo prošle godine, Superliga imati dve Divizije. Razlog je povećanje broja timova u seniorskom takmičenju sa 9 na 13 prijavljenih timova.
U elitnoj A diviziji za titulu će se od 27. marta do finala zakazanog za 20. jun nadmetati beogradski Vukovi, novosadske Vojvode, somborski „Celtis“-i, Legionari iz Sremske Mitrovice, Imperatori iz Niša i „Hunters“-i iz Vrbasa. Za jedno mesto koje vodi u A diviziju, i drugu poziciju koja omogućava baraž za popunu višeg ranga takmičenja, u B diviziji će se, počev od 20. marta, takmičiti Inđija „Indians“, Lavovi iz Vršca, te novi članovi SAAF-a „Highlanders“ iz Beograda, Mladenovac „Forestlanders“-i, Spartanci iz Subotice, Grofovi iz Novog Kneževca i „Mamuti“ iz Kikinde.

Sistemom takmičenja predviđeno je da se šestoplasirana ekipa divizije A naredne sezone seli u niži rang, dok će je u elitnom društvu zameniti najbolji tim divizije B. Uoči velikog finala Superlige biće odigran i baraž meč, u kome će se za mesto među najuspešnijima nadmetati pretposlednji, petoplasirani tim divizije A i drugoplasirana ekipa divizije B.
U borbi za titulu na kraju sezone učestvovaće četiri najbolje ekipe divizije A. One će se kroz plej-of nadmetati za šampionski trofej koji su beogradski Vukovi 2009. osvojili pobedom u finalu nad novosadskim Vojvodama.

Raspored utakmica Inđija Indians-a u Superligi Srbije 2010

20./21. mart
prvo kolo:
Inđija Indians – Novi Kneževac Grofovi

27./28. mart
drugo kolo:
Inđija Indians – Vršac Lavovi

10./11. april
treće kolo:
Mladenovac Forestlanders – Inđija Indians

24./25. april
četvrto kolo:
Slobodna ekipa: Inđija Indians

8./9. maj
peto kolo:
Beograd Highlanders – Inđija Indians

22./23. maj
šesto kolo:
Inđija Indians – Kikinda Mammoths

5./6. jun
sedmo kolo:
Spartanci Subotic – Inđija Indians

Meč baraža za popunu A divizije između petoplasirane ekipe A divizije i drugoplasirane ekipe B divizije biće odigran 13. juna.

[ad#Google Adsense-1]