U trećem kolu divizije Sever, SAAF Superlige ekipa „Indiansa“ je doživela drugi uzastopni poraz od ekipe „Mammothsa“ iz Kikinde i tako se značajno udaljila od plejofa.

Kao po pravilu i ovaj meč Indiansi su počeli veoma nervozno u napadnu u kome su jedva uspevali da uzmu prvi daun uz povremena sjajna trčanja velikog pojačanja ekipe Micah Mobley-a (više o pojačanju „Indiansa“ uskoro). Uz veliki dominaciju odbrana na obe strane rezultat je do poslednje četvrtine bio 0:0 kada se ekipa Indiansa približila na nekih 25 jardi i fild golom rukija Darka Klasana povela sa 3:0. Međutim slavlje nije dugo trajalo, QB Kikinde Branislav Fekete je svajnim pasom, sa 12 jardi od svoje enzone, za Stanislava Almašija presudio Indiansima za konačan rezultat od 6:3.

Ekipa Kikinde je pokazala veliki napredak u odnosu na prethodnu sezonu i dokazala da ne postoje mečevi koji su unapred dobijeni, što je ekipa iz Inđije osetila na svojoj koži. Iako to ne umanjuje pobedu Kikinde, treba istaći da za Indianse u ovom meču nije igrao veliki broj prvotimaca usled povreda, suspenzija i praznika koji je bio ovog vikenda.