Nakon završetka prvog dela priprema u kome je koncentracija bila na fizičkoj spremi i kondiciji igrača „Indiansi“ su nakon kraće pauze otpočeli drugi deo priprema 16.01. u sportskoj hali u Inđiji. U ovom delu priprema fokus će biti na individualnoj tehnici, taktici i uigravanju akcija za sezonu koja počinje krajem marta.

I ove sezone glavni trener ekipe je Kosta Stojaković iz Novog Sada koji će na raspolaganju imati isti tim koji je vodio prethodne sezone uz par značajnih pojačanja. Njegovo viđenje dosadašnjeg dela priprema je sledeće: „Kondicione pripreme su počele 1. novembra, u trajanju od dva meseca. Akcenat je na fizičkoj spremi igrača, jer ih očekuje napornija sezona nego prošle godine. Drugi deo priprema počeo je 15.01. i tu će biti veliki akcenat na osnovama i individualnoj tehnici, kasnije taktici. Posle tog perioda ocekuju se dve prijateljske utakmice, kao provere pred sezonu. Sve treninge smo obavljali u hali, na parketu, većih problema i povreda nije bilo.

Ekipa „Indiansa“ ove sezone igra u diviziji Sever gde će snagu odmeriti sa ekipama iz Sremske Mitrovice, Subotice, Kikinde, Novog Kneževca, Kleka i ekipom Niša koja je u grupi Jug i sa kojom će „Indiansi“ odigrati međudivizijsku utakmicu. Ambicije kluba i ove sezone su velike: „Ambicije kluba su da bude među prve dve ekipe iz grupe Sever, kao i prolazak prve runde plejofa kako bi se obezbedilo takmičenje u prvoj ligi sledeće godine. Očekuje se fer i sportsko takmičenje, pa ko je bolji na terenu neka pobedi. A poraženom uvek ostaje nada da se pokaže da je bolji sledeći put, jer kao i pobede i porazi su sastavni deo svakog sporta. Iskreno se nadamo da počinje era pravog takmičenja koje će godinama koje nam predstoje, predstavljati fabriku dobrih igrača i lepih sportskih predstava kako bi vratili publiku na tribine.“ -dodao je glavni trener „Indiansa“.