U okviru trećeg kola SAAF Superlige ekipa „Indiansa“ se u Mladenovcu u derbiju B divizije sastaje sa domaćim „Forestlandersima“. Utakmica se igra u Nedelju, 11. Aprila u 15h.

Ekipa Mladenovca se nalazi na vrhu tabele sa dve pobede nad ekipama Vršca i Spartanaca iz Subotice dok se ekipa „Indiansa“ nalazi na drugom mestu sa pobedom i porazom u dosadašnjem delu prvenstva. Obe ekipe važe za favorite za osvajanje prvog mesta u B diviziji i direktan plasman u elitnu A diviziju.

[ad#Google Adsense-1]

Dosadašnja tradicija ide u prilog ekipi Inđije jer je trijumfovala u sva tri meča u kojima je odmeravala snagu sa ekipom Mladenovca čije trenutno prvo mesto u B diviziji ipak govori da će naredni meč biti neizvesniji od prethodnih.

Očekivanja Ivana Prskala, kapitena „Indiansa“ su sledeća: „Duel sa Mladenovcem nam je jedan od najvažnijih u sezoni ali mislim da ako odigramo kako možemo i znamo ne bi trebali da imamo velikih problema. Znam da će moji saigrači dati sve od sebe da pokažemo da je poraz iz prvog kola bio samo velika greška i nećemo dozvoliti da se to ponovi. Probudili smo se protiv Vršca ali mesta za napredak ima još dosta, sezona je duga.“

Podpredsednik „Forestlandersa“ Željko Srećković prepušta ulogu favorita Inđiji: „Utakmica sa Inđijom ima epitet derbija trećeg kola zbog činjenice da je Mladenovac lider na tabeli a Inđija glavni kandidat za prvaka divizije. Iz našeg ugla gledanja sve ostaje isto, imamo ekipu bez iskustva, sa dosta igrača kojim je ovo prva sezona, nemamo težinu favorita, jer mi to i nismo. Druga stvar je to što smo dobro započeli sezonu. Igramo meč po meč i svaki uspeh gledamo kao potvrdu kvalitetnog rada, a gde će nas sve to dovesti videćemo na kraju sezone. Ne zanima nas ko je protivnik mi dajemo svoj maksimum na svakom meču.“

Nakon ovog meča za „Indianse“ sledi pauza od mesec dana i prvi sledeći meč igraju tek 8. maja protiv beogradskih „Highlandersa“.