Selektor juniorske reprezentacije Srbije američkog fudbala, Zoran Damnjanović, objavio je uži spisak od 72 dečaka koji će biti deo juniorske reprezentacije. Na tom spisku nalaze i četvorica članova kluba američkog fudbala „Indians“: Milan Jeftić (kvoterbek), Teodor Katić (raningbek), Nemanja Đorđević (defanzivna linija) i Goran Zec (defanzivni bek).

Prvi kamp održan je u nedelju, 20. novembra, na Adi Ciganliji u Beogradu. Tada je okupljeno 104 igrača iz cele Srbije rođenih 1994. godine i kasnije. To je bio početni korak ka formiranju juniorske reprezentacije čiji je krajnji cilj priprema za kvalifikacije i eventualni baraž za evropsko prvenstvo 2013. godine.

Na tom širom spisku igrača, našlo se čak sedmorica članova „Indiansa“. Uz gore pomenutu četvorku, na širem spisku bili su i Vladimir Dragaš, Uroš Vučurović i Igor Kesić.

Nemanja Đorđević i Goran Zec su očekivano izabrani na ovaj skraćeni spisak jer su i prošle sezone bili deo juniorske reprezentacije koja je igrala baraž meč sa Francuskom u okviru kvalifikacija za evropsko prvenstvo koje je održano u Sevilji, a na koje se naša državna reprezentacija nije plasirala.

I trener „Indiansa“ Kosta Stojaković izabran je za člana stručnog štaba juniorske reprezentacije. Naime, nakon prikupljenih prijava svih kandidata iz više klubova širom Srbije, trener „Indiansa“ Kosta Stojaković izabran je za trenera raningbekova.

Tokom narednog perioda, biće održano još nekoliko kampova, u skladu sa mogućnostima Saveza, na kojima će se raditi sa ovim dečacima na konkretnim stvarima i implementaciji sistema u svim segmentima igre. Konačni spisak svih reprezentativaca biće objavljen nakon održanih kampova i kada Evropska federacija američkog fudbala (EFAF) bude ustrojila formu i sistem narednog takmičenja.