Prošle godine u prvom, ove sezone u poslednjem kolu. Indiansi i Veprovi sastaju se u nedelju 4. juna u završnici ligaškog dela SPORT KLUB Prve lige Srbije.

Otkako su se plasirali u najviši rang, ekipi iz Inđije je ovogodišnji rezultat najbolji do sada. Istina, toliko željeni plasman u plej-of omogućio im je modifikovani sistem takmičenja, čime je dve ekipe više dobilo priliku i dodatni motiv da se takmiči sa onim najtrofejnijima. Međutim, i sa odmicanjem prvenstva, Indiansi su pokazivali bolju i sigurniju igru, nakon prilično „klimavog” početka, pa su pobedama protiv Pantera, Legionara i Celtisa dokazali da imaju više kapaciteta od borbe za opstanak.

Stefan Borković, hvatač u inđijskoj ekipi i jedan od najperspektivnijih mladih fudbalera u Srbiji, ocenio je da je njegov tim dobio najbolju priliku do sada te da ekipa želi da je iskoristi najbolje moguće i pokuša da izbori polufinale. To im je, kako kaže, dovoljan motiv.

– Uspeli smo da obezbedimo 5. mesto pred završnicu takmičenja, što nikako nije loše. Veprovi su aktuelni šampioni Srbije, sigurno da imaju veliku želju da odbrane tu titulu i neće dozvoliti sebi još jednu grešku – rekao je stariji brat Borković, dodavši da očekuje ponovo dobro izdanje i dobru utakmicu svojih saigrača.

– Pozvao bih sve koji žele da nas gledaju da dođu u nedelju u sportski centar Leje i podrže Indianse u borbi za plej-of – poručio je Stefan Borković.

Na naše pitanje da li će posle meča opet napraviti fotografiju koja označava dva postignuta tačdauna Stefan je izjavio da će fotografije svakako biti a šta će pisati ispod nje ostaje da se vidi posle meča.

Početak utakmice je u 17.00 časova na terenu Sportskog centra „Leje“.