Šesto kolo Prve Lige Srbije donosi nam mnogo uzbudljivih duela, jedan takav je i meč između Inđija Indiansa i Beograd Plavih Zmajeva. Utakmica je na programu u nedelju, 27. maja od 17:00 na terenu kod OŠ „Jovan Popović“.

Mnogo zanimljivih međusobnih duela iza sebe imaju Indiansi i Plavi Zmajevi, a domaćinu je sigurno u lepom sećanju prošlogodišnji meč u okviru „Wildcard“ runde kada su se Indiansi pobedom domogli polufinala. Bio je to meč u kojem je tada maloletni Aleksandar Borković postigao čak pet tačdauna što je na kraju u mnogome pomoglo da mladi defanzivni bek Inđijaca ponese titulu MVP Prve Lige.

Jedan takav momak je briljirao u prošlom kolu protiv Bora i može se reći da je šesnaestogodišnji Aleksandar Živanović na dobrom putu da zablista poput nešto starijeg imenjaka. Živanović je proglašen za igrača utakmice između Indiansa i Bora, a kako je on video taj meč:

Ušli smo jako od početka i taj tempo smo držali do samog kraja. Dobri potezi napada, odbrane pa i specijalnih timova doprineli su ovakvom rezultatu. Postigli smo poene iz svih faza igre.“ rekao je Živanović.


Duel Indiansa i Plavih Zmajeva biće specifičan jer se održava na dan gradske slave, a za Aleksandra Živanovića biće specifičan i po tome što nikada nije imao priliku da igra protiv predstojećeg protivnika. Šta o Zmajevima zna i šta očekuje od same utakmice, Aleksandar kaže:

Protiv Zmajeva očekujem dobru i kvalitetnu utakmicu sa dosta dobrih poteza na obe strane lopte. Siguran sam da će publika uživati u dobrom fudbalu i ovom prilikom pozivam sve koji su u mogućnosti da dođu i da nas podrže.

Biće ovo meč koji bi mogao da odredi budućeg učesnika plejofa, a ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da dođu u nedelju, 27. maja i da od 17:00 svi zajedno uživamo u neizvesnom duelu dve sjajne ekipe. Za dobro raspoloženje i muzički sadržaj pobrinuće se kao i uvek do sada DJ SUERTE.