Utakmica između Meridian Indiansa i Blue Dragonsa prekinuta je minut pre kraja treće četvrtine pri rezultatu 28 : 0 za domaćine, nakon što se gostujuća ekipa povukla s terena i nije želela da nastavi meč.

petar djuric
RB – Petar Đurić

Razlog ove odluke jeste neslaganje igrača Plavih zmajeva sa sudijskim odlukama. Krajnji ishod ovog susreta biće određen nakon analize i u skladu s pravilnikom takmičenja.

Indiansi su od starta bili bolji tim na terenu, pa se stiče utisak da su na poluvreme mogli da odu sa ozbiljnijom rezultatskom razlikom. Ipak, zbog velikog broja kazni i vraćenih jardi, kojima je inače obilovala cela utakmica, i to kod obe ekipe, rezultat pre odmora je bio 14 : 0.

To je unelo nadu publici i navijačima u nešto zanimljiviji meč u nastavku, ali do toga nije došlo jer su Indiansi s nova dva tačdauna rešili pitanje pobednika.

KRETANJE REZULTATA:

7 : 0 — trčanje 2 yd, Petar Đurić; PAT Darko Klasan
14 : 0 — trčanje 73 yd, Đurić; PAT Klasan
21 : 0 — pas 10 yd, Bler Blek za Gorana Zeca; PAT Klasan
28 : 0 — trčanje 3 yd, Đurić; PAT Klasan

I pred jednom i pred drugom ekipom ostaju još dve utakmice ligaškog dela takmičenja. Indiansi gostuju kod Legionara i dočekuju Black Hornetse, dok će Blue Dragonsi biti domaćini Golden Bearsima te takođe gostovati u Sremskoj Mitrovici kod Legionara.