Posle ubedljivih pobeda u Pančevu i Sremskoj Mitrovici, „Indiansi“ su ubeležili i treću prvoligašku pobedu. Ovog puta nadigrali su goste iz Čačka, ekipu „Angel Warriors“ sa 42 : 16 i tako postali korak bliže plej-ofu.

Pred oko 400 gledalaca na Gradskom stadionu u Inđiji, „Indiansi“ su dokazali svoju uzlaznu formu. Odmah na početku prve četvrtine ostvarili su prednost postigavši tačdaun trčanjem Ivana Prskala za 15 jardi. Rezultat se udvostručio nedugo zatim, i to uspešnim hvatanjem Gorana Zeca na pas kvoterbeka Tajrela Vesta od 35 jardi.

Kako je počela prva, tako je startovala i druga četvrtina, no ovog puta su gosti iz Čačka tačdaunom smanjili zaostatak. Na odličan pas Đorđa Avramovića od 70 jardi, Stefan Mitrović je poentirao, a Samuel Bautista uspešno pretvorio za 2 poena. Ipak, „Indiansi“ su nastavili istim tempom novim pogotkom povratnika u tim, hvatača Milana Zoraje, koji je materijalizovao pas kvoterbeka Tajrela Vesta za 15 jardi.

IN-AW-2015-2
Foto: Radovan Skendžić

Treća deonica meča protekla je gotovo u celosti u napadu ekipe iz Čačka, koja je uspela da smanji rezultatsku razliku trčanjem Samuela Bautiste i uspešnim pretvaranjem za 2 poena. Pred kraj treće četvrtine, „Indiansi“ su uzvratili još jednim poentiranjem Gorana Zeca na pas Vesta od 20 jardi.

Poslednja četvrtina pripala je igračima „Indiansa“, koji su sa još dva tačdauna postavili konačan rezultat utakmice 42 : 16 i tako potvrdili dominaciju tokom čitavog meča.

Indians Inđija – Angel Warriors Čačak (14 : 0, 7 : 8, 7 : 8, 14 : 0)

07 : 00 – Ivan Prskalo trčanje 15 jardi, PAT Darko Klasan
14 : 00 – Goran Zec hvatanje pasa Tajrela Vesta 35 jardi, PAT Darko Klasan
14: 08 – Stefan Mitrović hvatanje pasa Đorđa Avramovića 70 jardi, pretvaranje za 2 Samuel Bautista
21 : 08 – Milan Zoraja hvatanje pasa Tajrela Vesta 15 jardi, PAT Darko Klasan
21 : 16 – Samuel Bautista trčanje 2 jarde, pretvaranje za 2 Bogdan Mišović
28 : 16 – Goran Zec hvatanje pasa Tajrela Vesta 20 jardi, PAT Darko Klasan
35 : 16 – Petar Đurić trčanje 2 jarde, PAT Darko Klasan
42 : 16 – Stefan Borković hvatanje pasa Tajrela Vesta 5 jardi, PAT Darko Klasan

Foto: Radovan Skednžić
Foto: Radovan Skednžić